مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن کارت پایان خدمت و شناسنامه

با سلام خدمت شما من سه ماه رستوران کار کردم آقای د. صاحب آنجا مدارک مرا گرفته برای اینکه ضمانتی داشته باشه تا منو استخدام کنه حالا قراردادم تموم شده یعنی آخر اردیبهشت ... نمی دونم به چه دلیلی از دادن مدارک تفره میره محل زندگی بنده قم هستش چطوری باید ثابت کنم که من بهش مدارکم رو دادم چون دست نوشته ای ازش ندارم .. ممنون تور خدا کمکم کنید..

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه کارتون از بیخ و بن اشتباه بوده . نهایتا ارسال اظهارنامه کنید و با حضور شهود شکایت کیفری کنید . البته راه دیگری هم که راحتتر و به صرفه تر است اعلام مفقودی مدارک واخذ مجدد آنهاست

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

دادخواست استرداد مدارک بدهید و موصوع را در دادخ است توضیح دهید .شاهد ندارید