مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن مدارک

با عرض سلام و خسته نباشید من در کارخانه‌ای انباردار بودم تهمت دزدی به من زدند که من و راننده کارخانه مقداری بار را میخواستیم از کارخانه خارج کنیم این اتهام ثابت نشد و دادگاه تمام شد الان من دست مدیر کارخانه(شاکی) دو سفته و کارت پایان خدمت را دارم که زمان استخدام گرفته بودند میخواستم بدونم این مدارک رو چطوری پس بگیرم؟ تماس گرفتم شاکی گفت که دادگاه ما تموم نشده در صورتی که شده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست استرداد لاشه سفته به علت امانتی بودن را مطرح نمایید