مشاوره حقوقی رایگان - نگه داشتن مدارک به مدت 7 ماه توسط کارفرما

با عرض سلام و ادب و احترام به شما به محضر شما وکلای بزرگوار و اساتید برجسته و اگاه.
خدمت شما عرض کنم که همسر محترم بنده به مدت 2 ماه در یک رستوران مشغول به کار بودند وبعداز اومدن بیرون از رستوران مدارک ما رو که چک وسفته وشناسنامه به عنوان ضمانت گرفته بودند ورسید هم نداده بودند ندادند وهفت ماه با خواهشها وتماسها وپیامکها ی ما بخصوص موقع انتخابات هم ندادند.
تا اینکه ما شکایت کرده و‌پرونده به شورای حل اختلاف رفت و بعد حضور ما و وکیل انها وکیلشان لایحه دادند که کلا مارو‌نمیشنسند ومنکر کار ومدارک شدند وماهم گفتیم صدا واسمس و پرینت واریزی حقوق داریم از کارفرما و پرونده رو دادند جهت بررسی.
2 روز بعداز جلسه حل اختلاف تماس گرفتند که بیاید محضر ورضایت بدید از ما چند نفر مسئول رستوران به ما رضایت میدهید و هیچ طلب و حق و بیمه و وزرات کار وغیره شکایت ندارید. .البته ما از یکنفرشون شکایت کرده بودیم ولی تو رضایت نامه در محضر اسم چند نفر از مسئولای رستوران رو اورده بودند . وما مدارک رو به شما بریم و ماهم که دنبال بیمه و غیره نبودیم وفقط مدارک میخواستیم رفتیم و رضایت محضری داریم من و همسرم چون جفتمون از اون نفر شکایت کرده بودیم.
وبعد مدارک رو به ما دادند..فقط میخوایم بدونیم که توواین 7 ماه خدایی نکرده از شناسنامه استفاده نکرده باشند چون خودشون کفتند مدارک شما تو شرکت بوده و تو گاو صندوق و غیره از کجا باید متوجه بشویم.
ببخشید که متنم زیاد شد.
یا علی ع

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال طولا نی. از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید