مشاوره حقوقی رایگان - نم سقف خانه توسط طبقه بالا

با سلام
تقریبا سقف کل خونه ی من بدلیل تعمیر نکردن توسط همسایه نم زده و کل سقف رو دچار خسارت کرده و به همین دلیل چندتا سوال ازتون داشتم که ممنون میشم پاسخگو باشید:
1- بدلیل نداشتن اوضاع مالی نچندان خوب آیا بعد از مقصر شناخته شدن همسایه بالایی مبلغ و هزینه ای که برای شکایت انجام دادم رو از همسایه میگیرن یا خیر؟
2- اگر بخوام بغیر از شورای اختلاف از طریق ارگان دیگه ای اقدام کنم که زودتر به نتیجه برسم کجا باید مراجعه کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر در دعوا شما محکوم له باشید محکوم علیه می بایست تمام هزینه های دادرسی را پرداخت نماید البته باید در دادخواست خود از شورا خواسته باشید . خواسته شما اگر بالای 20 میلیون باشد می توانید به دادگاه حقوقی محل مراجعه نماید . و تا 20 میلیون در شورا رسیدگی می شود .