مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا در دوره عقد

باسلام ... همسر بنده در دوره عقد خودش یک طرفه دادخواست طلاق داده و گواهی عدم سازش صادر شده و من هم مطالبه مهریه نکردم و الان بعد از جابه جایی اموال با خیال راحت رفته دادخواست اعسار داده و دو ماه دیگه جلسه اعسار تشکیل می شود حالا من فقط مقداری طلا ازش دارم که هنوز نفروختم و فاکتورش دست خودشه آیا من میتونم بگم طلاها رو فروختم و رسیدی ندارم چون نمی خوام به عنوان هبه ازم بگیرن چون این آقا همه جوره داره قانون رو دور میزنه و خودش رو معسر نشون میده و من هم هیچ مدرکی در دست ندارم و نمیخوام این طلاها رو ازم بگیرن و بگن به عنوان پیش قسط مهریه بردار. با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام طلای اهدایی دوران عقد هبه محسوب می شود و اگر همان طلا موجود باشه قابل رجوع و مطالبه خواهد بود اگر بفروشید امکان مطالبه نخواهد داشت در دعوای اعسار شما به عنوان خوانده به جلسه رسیدگی دعوت می شوید اگر اموالی دارد و یا اخیرا فروخته می توانید با دلیل برای رد اعسارش اثبات نمایید