مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل در صورت انصراف از دریافت مهریه

سلام بنده وکیل گرفتم جهت مهریه با توجه به اینکه شوهرم ماشین داشت توقیف کردیم و ماشین را گرفته و 6 درصدحق الوکاله وکیل را که مبلغ 25 میلیون تومان میشد پرداخت کردم خانه و سهام
شوهرم توقیف کردیم الان پشیمان شدم میخام برگردم سر زندگیم ولی وکیل میگه باقیمانده حق الوکاله مهریه ام که 350 سکه است باید پرداخت کنی در صورتی که اصلا دادگاه نرفتیم ماشین راهم توافقی گرفتی لطفا راهنماییم کنید
متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. باید بدانید وکیل در خصوص مطالبه مهریه چه مقدار تمبر وکالت ابطال کرده است .(با مطالعه پرونده مشخص می شود ) براساس آن وکیل طبق تعرفه قانونی مستحق دریافت حق الوکاله است . یا این که اگر قراردادی بین شما ووکیل تنظیم شده به آن رجوع نمایید .