مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و احترام
من برای اجرای مهریه پیش وکیل رفتم و اقدام کردم و هزینه ی وکالت را کامل پرداخت کردم و این مسئله تا اداره ی ثبت املاک و توقیف اموال همسرم پیش رفته و کار دیگری صورت نگرفته و فعلا منصرف شدم و وکیل بنده گفتن پرونده باز میمونه تا تصمیمات قطعی شود، حال سوالات من اینست :

1- آیا از هزینه ی وکالت که کامل پرداخت شده است هزینه ای به من قابل برگشت است و باید پرداخت شود یا نه تا این مرحله همه ی هزینه حق وکیل است ؟
2- این پرونده تا چه مدتی میتواند باز بماند ؟ آیا از نظر زمانی مهلت خاصی دارد ؟
3- ما منزلی داریم که به نام خودم و همسر و فرزندانم است و شوهرم اموال دیگری ندارد آیا از 2 دانگ خانه ی مشترک که سهم شوهرم است میتواند خانه را فروخته و مهریه ی من را پرداخت کند یا جزء مستثنیات است ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بابت مهریه وکالت داده بودید امکان استرداد مبلغ وجود ندارد