مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از توقیف اموال

سلام
خانمم ازم بابت مهریه شکایت کرده و وکیلش اموالم را توقیف کرده الان خانمم پشیمان شده ولی وکیل میگوید باید 8 درصد که در قرارداد ذکر شده را بدهیم
در ضمن تلفنی با همسرم گفته چرا پشیمان شدی بزار ماشین و بورس همسرت رو ازش بگیریم
من و همسرم الان چه کار باید بکنیم
چقدر هزینه باید به وکیل بدهیم تا راضی شود

پاسخ ها :

یک وکیل

طبق بخشنامه قوه قضاييه تكليف حق الوكاله ها مشخص تر شده مطالعه كنيد
در صورتي كه خواسته موكل مالي باشد تا سقف ريالي مهريه همسرتان اعلام مي كند

قرارداد خصوصي مالي بين همسرتان و وكيل نيز ملاك عمل است براي انصراف چه پيش بيني كرده است
اگر منظور از ٨ درصد بخشي از مهريه است قانونا بخشي از خواسته( مهريه ) نمي تواند حق الوكاله قرار بگيرد