مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام. برادر شوهرم موقع کار در ساختمان دچار برق گرفتگی شدید شده طوری که هر دو دستش با هردو تا پاهاش داغون شده الان بیمارستانه. میخوایم شکایت کنیم ولی کارفرما میگه شکایت نکنین. ساختمان هم بیمه کامله ولی دلیل ممانعت کارفرما را نمیدونیم. لطفا در مورد دیه ایشان هم راهنمایی بفرمایید. حتما زیاد میشه که اینا اینجوری ممانعت میکنن. ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . شما یا شخص مصدوم می بایست اقدام قانونی را انجام دهید . مقدار دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید .