مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

با سلام من دو سال پیش ماشینی خریداری کرده ام که به طور توافقی به فروشنده چک دادم و قراردادی ننوشتم کارت سبز ماشینم دستم بود ولی به نامم نبود بعد از اینکه طرف حسابم مرد شرکای دیگر به بهانه ی سند زدن کارت سبز و سه و نیم میلیون دیگر هم از من گرفتند که برای این پول محضر رفتیم ولی قید نکردن در وجه چه چیزی پول گرفتند ... هر روز تهدید میکنند ماشین رو می برند و من تمام چکها رو پاس کردم و حتی بیشتر از پول ماشین دادم که سند بزنند اما فایده نداره

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سوال نامفهوم است تماس بگیرید چون موضوع پیچیده نیاز به بررسی دارد .