مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

با سلام

پدر همسر من چند روز پیش فوت شدند و پیش از فوت به دلیل اینکه دو برادر همسرم آدمهای درستی نیستند پدر شوهرم هر دو ملکی که داشتند رو با توجه به اینکه هر دو قولنامه ای بود در بنگاه معاملات ملکی به نام همسرشون یعنی مادرشوهرم کردند که خیالش راحت باشه. همچنین در یک وصیت نامه از این وصیتنامه های آماده هم نوشتند که کلیه اموالشون پس از مرگ باید به همسرشون برسه. این وصیتنامه رو در خانه تنظیم کردند و امضا و اثر انگشت داره . همسرم و عموی همسرم هم به عنوان شاهد امضا کردند. الان برادر شوهرم گفته که میخواد بره شکایت کنه . حالا میخوام بدونم با توجه به اینکه قولنامه ها الان به نام مادر همسرم هست آیا شکایت اونها به جایی میرسه؟ چون ما خیلی نگرانیم که مادر همسرم رو یه وقت از خونه ش بیرون کنند . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

قولنامه داشته باشند خیر .هیچ کاری نمی توانند بکنند .در خصوص وصیت یک سوم نافذ می باشد