مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به همسر

با سلام.
شوهرم 3 دانگ خانه رو پشت قولنامه خانه نوشته اند که به من میرسه. شاهد و خود ایشان آن را امضا کرده اند. میخواستم بدانم آیا این کار از نظر قانونی درست است و به من حقی می دهد که اگر بر فرض شوهرم در قید حیات نباشد، بگویم 3 دانگ آن خانه مال من است؟ آیا باید حتما در دفترخانه سند زده شود؟

پاسخ ها :

انتقال ملک قولنامه ای به همسر قبل از فوت انتقال ملک قولنامه ای انتقال سه دانگ ملک به همسر انتقال ملک