مشاوره حقوقی رایگان - مستمری قطع شده بعد از 15 سال

سلام و عرض ادب خانمی 55 ساله 30 سال پیش شوهرش فوت نموده و بدلیل سابقه بیمه مستمری برایشان در نظر گرفته شده بوده با داشتن سه فرزند بعد از 15 سال خانم ازدواج موقت نموده و مستمری ایشان قطع گردیده و پس از سن قانونی فرزندانشان دیگر مستمری نداشتند !!! ایشان بعد صیغه اول دیگر ازدواج نکرده ولی بدون مستمری هستند آیا الان میتواند مستمری شوهرش را برگرداند تا بتواند از آن استفاده کند ؟؟تحت چه عنوانی باید دادخواست بدهد

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.برابرقانون جدیدخانواده,ازدواج چه موقت وچه دایمی موجب قطع مستمری نمی گردد.با سازمان بازنشستگی صحبت کنید برقرارمی کنند والا دادخواست الزام به برقراری مستمری راتقدیم کنید