مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش

با سلام. بنده به عنوان مالک در بنگاه املاک رفتم و واحدی را که سازنده میخواسته بفروشد به عنوان شاهد امضا کردم. بعدا سازنده کلاهبردار از آب درآمد و ضمنا بنگاهی در پایان برگه گفته که من قرارداد را تایید و تضمین میکنم با توجه به اینکه در برگه نوشته شده مبلغ صد میلیون به فروشنده پرداخت شده ولی نه شماره چک هست و نه قبض رسیدی آیا بنده میتوانم نسبت به ادعای خریدار از او بخواهم که مدرکی دال بر پرداخت ارایه دهد. سپاسگزار

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر میرسد امضای فروشنده ذیل قولنامه به معنی و تایید دریافت وجه باشد و ضرورتی به قبض رسید جداگانه نیست مگر دلایل دیگری وجود داشته باشد که وجه پرداخت نشده