مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید من با یک تبعه خارجی ازدواج کرده ام که از لحاظ دینی و مذهبی، فرهنگی و اخلاق و رفتار و همچنین ارتباط جنسی و سنی هم با هم جور در نمیاییم میخواهم با بخشیدن مهریه ام و بدون اینکه ایشان را دیدار کنم طلاق بگیرم اکنون 4ماهی ست هم رفته بدون اینکه بفکر اداره زندگی و زن باشد همه هزینه مایحتاج خانه و کرایه خانه را خودم پرداخت میکنم همچنین ایشان به شکنجه روحی و روانی من میپردازند میخواهم طلاق بگیرم نوع طلاق من چه میتواند باشد و چه مراحلی را باید طی کنم ممنونم از لطفتان

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شوهرباید حداقل 6ماه متوالی ترک زندگی کرده باشه تاشما بتوانید درخواست طلاق نمایید وطلاق ازنوع باین است.