مشاوره حقوقی رایگان - التزام به انتقال سند

سلام اتومبیلم را به قیمت 230 میلیون فروختم و خریدار 200 میلیون نقدا پرداخت کرد و یک فقره چک بدون تاریخ جهت انتقال صادر کرد ..
سند بنام دختر ایشان است و چک را من پر کردم و خودشان امضا کردند الان من شدیدا دچار مشکل مالی شده ام و هر چه تماس میگیرم که جهت انتقال سند اقدام کند اظهار میدارند که مشکل مالی دارند و نمی توانند پول پرداخت کنم.... چکار باید انجام دهم.. ممنون از شما

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

یا به ایشان زمان دهید یا مطالبه وجه چک کنید ویا فسخ معامله را انجام دهید