مشاوره حقوقی رایگان - اسیب دیدگی و معافیت از خدمت سربازی

به نام ایزد یگانه و اهورا مزدا
با سلام و درود و عرض ادب و احترام ....
اینجانب در یکی از مناطقی که هم منطقه عملیاتی و هم جنگی و بد اب و هوا بوده (مرز خرمشهر -شلمچه) نداجا 15 ماه خدمت کردم که به علت یک سری از حوادث ناگهانی و ماموریت های مرزی و شرایط خطیر بنده دچار یکسری اختلالات شدید روانی شدم که در همان ابتدا سریعان به دلیل وخیم بودن شرایطم اعزام به تهران جهت مداوا شدم که در نهایت با تشخیص چند پزشک پرونده مرا به کمیسیون پزشکی ارجاع دادند و خودم را نیز به تخت بسته و بستری با مراقبت شدید شدم که در نهایت اینجانب را بیمار روانی با عنوان (اختلال شدید تکانه و یا بیماری نوروز {nevroze)) (طبق بند 23 ماده 32) .... تشخیص دادند و نامه معافیت دایم من در شرایطی که دوماه از خدمتم مانده بود زده و مرا از پوشش سربازی خارج نمودند. حال سوال اینجاست که بعد از گذشت چندین سال هنوز شرایط روحی و روانی ام به همان شکل اول ثابت بوده و هیچ نوع بهبودی حاصل نشده و تا به حال نیز تمامی مخارج بیماری ام را خودم در این شرایط بد اقتصادی متحمل شدم و لازم به یاداوریست که بنده برخی اوقات دچار لرزش و تشنج میشوم که باید سریعان با اورژانس به بیمارستان منتقل شوم. ایا میتوانم با ارایه مدارک و امریه ها و نامه های پزشکی و شهود و غیره اقدام به گرفتن امتیاز جانبازی کنم تا حداقل بتوانم از پس هزینه های پزشکی ام بربیام. و با این شرایطم چون هیچ شغلی به من تعلق نمیگیره لااقل خود را توسط سازمانی توسط بنیاد شهید و جانبازان بیمه نمایم.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله حتما شما جانباز محسوب میشید و میتوانید پس از تعیین میزان جانبازی از خدمات آن استفاده فرمایید