مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

‎باسلام و خسته نباشید بنده در تاریخ96/9/18 بیعانه به مبلغ 5تومان بابت اجاره مغازه در خ ولیعصر پرداخت نمودم به مشاور املاک و قرار شد 25 آذر مغازه تخلیه بشه این قرار به دلیل گرفتن جواز موبایل به یک ماه بعد موکول شد و قرار شد که صاحب مغازه بیان ایران و اقدام کنن واسه جواز موبایل و در تاریخ 96/10/30 تحویل من بدهند در این مدت من نه ارتباطی با صاحب مغازه داشتم و نه میشناختمش تا به الان نه دیدمش نه میشناسم فقط اسمشو میدونم همین، در تاریخ ذکر شده به دلیل بدقولی مجددا به یک هفته بعد موکول شد دوباره به دلیل بهانه چندروز افتاد عقب در این مدت مغازه هم تعطیل بود. تا اینکه در تاریخ96/11/15 با مشاور املاکی که یک خانم مسن هم هست و این مغازه رو واسه من پیدا کرده بود طی صحبتی قرار شد من پول کامل پیش به مبلغ 60میلیون تومان بدم و فرداش کلید بگیرم و با اجاره ی به مبلغ 10میلیون تومان, در تاریخ 16بهمن در ساعت مشخص زمانی که رفتم کلید مغازه رو بگیرم با کمال تعجب نه صاحب مغازه اومده بود سر قرار نه مغازه ی در کار بود مغازه رو کسی دیگه گرفته بود و داشت جنس میچید، با خانم مشاور املاک که تماس گرفتم و داستان توضیح دادم و اظهار بی اطلاعی کرد و گفت من نیستم چندروز دیگه بیا ببینم تکلیف چیه!! بعد از گذشت چند روز هیچ اتفاقی نیافتاد و هر بار به بهانه های مختلف عقب افتاد و پول مارو نداد و گفت دست مالک و مالک به مشکل برخورده و از ایران رفته، حالا با گذشته نزدیک به 4ماه و هربار و با دروغ و وعده های الکی تا شب عیددست مارو تو حنا گذشتن حالا از تاریخ 96/11/15 تا96/12/15 بیست میلیون تومان بابت ضرر زیان من از مالک گرفته طبق گفته مشاور املاک و از اون روز به بعد روزی 500هزار تومان جریمه نوشته و هر روزی که دیرتر مغازه رو تحویل بدن باید جریمه بدن و اینو برادر و مادر مالک هم و خود مالک هم امضا کرده و من کپی اینو دارم حالا با گذشت چندین ماه مشاور املاک میگه تو منو بشناس اگه تا96/12/20 ندادن من ضرر زیانتو میدم الان با گذشت چندماه و جریمه روزی 500هزارت ومان تا به امروز شده 50میلیون که در اخرین قرار که امروز بود97/2/19باید میداد اما متاسفانه بازم کنسل کرد ، و من طبق تحقیقات محلی متوجه شدم اصلا مغازه ی برای اجاره وجود نداره مالک اصلی مغازه گفت من مغازه اجاره ندادم به کسی مشاور املاک سوءاستفاده کرده از یه آگهی چندماه قبل
و خود مالک هم شاکی شده از مشاور املاک، و اون رسید و امضاها قراردادی که تو مشاور املاک هست الکی بود و خودش امضا کرده حتی رسید امضای ضرر زیان هم الکی بوده، من بخاطر اعتمادم به این خانم مشاور ازم کلاهبرداری شده چیکار باید بکنم در ضمن این خانم دیگه مشاور املاک نمیاد اما جواب تلفن منو میده و واسه پس دادن پول امروز فردا میکنه

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به سوال شما قبالً پاسخ داده شده است.یاالله