مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

با سلام من قبلا بهم تجاوز شده حدود ٧ماه پيش و بعد از ٧ماه با نامزدم چند بار رابطه داشتم اما از طرف اون شخص كه پرده بكارتم رو بوده تهديد به ريختن ابرو ميشم
ايا ميتونم ثابت كنم كه پرده بكارت رو اون شخص زده؟ و از رابطه با نامزدم خبر دار ميشن؟ يا براش مشكلی پيش مياد ؟
يه سري اسكرين شات از حرفايي كه بهم زده به طور مفهوم كه خودش اين كار رو كرده دارم با اون ها ميشه ؟
با ازمايش پزشكي چطور ؟
ميتونم شكايت كنم ؟؟؟
خاهش ميكنم بهم جواب بديد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. بعد از 7 ماه نمیتوان ثابت کرد که کار ایشان بوده.
چنانچه تهدید به ایجاد ضرر جانی یا مادی یا آبرویی میکند با در دست داشتن متن پیامک ها میتوانید شکایت تهدید کنید.