مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فرد متجاوز

با سلام. چطور میتونم از فرد متجاوز که به من تجاوز کرده و دوستش هم همدستش بوده شکایت کنم؟ بدون این که نامی از خودم و مطلع شدن خانواده ام در شکایت نامه ذکر بشه با مدراک و شواهد؟ من رو راهنمایی کنید.
دو سال و نیم پیش از طریق فضای مجازی با پسری اشنا شدم. 1 سال با چرب زبونی وعده های پوچ و .... سعی کرد به من نزدیک بشه. من از دوستی امتناع کردم. بعد از با هم یک سال دوست شدیم ولی چون از طریق فضای مجازی بود من بهش اطمینان نداشتم تو هیچ قراری نمیرفتم بارها بارها به من وعده ازدواج داد و گفت به خانواده ام بگم که قصد ازدواج داره پیام هایش و صداهایش موجود هست. حتی فیلمی که دستش رو قرآن گذاشته که قصدش ازدواج قراره با خانواده اش صحبت کنه بیاد و از من خوشش اومده، هست. حدود دو سه ماه پیش با هم قرار گذاشتیم اون هم چون بهش اعتماد نداشتم هنوز، نزدیک محل زندگی خودم قرار گذاشتیم. در یک کافه بعد از یک ماه که مرتب هم رو تو کافی شاپ میدیدیم. از رفتار و خودش خوشم اومد و بهش اعتماد کردم. حدودا یک ماه پیش از من عکس خواست گفت دیگه قراره ازدواج کنیم مال همیم. تا آخر عمر اشتباه بزرگی مرتکب شدم و براش عکس فرستادم. با این که عکس هایم با لباس بود ولی مناسب نبود. از فرداش تهدیدم کرد که باید با هم چت نامشروع داشته باشیم وگرنه عکس هایت را برای خانواده ات میفرستم. از اون جایی که خانواده ام رو این مسئله خیلی حساس هستن. التماسش کردم این کار نکنه. برای برادرم پیام فرستاد که میخوام برات چند تا عکس بفرستم و فرستاد. خوشبختانه چون همون موقع گوشیش دستم بود دیدم پاک کردم. وقتی دید از طریق برادرم نمیتونه گفت واسه ی فامیل و پدر و مادرم میفرسته. از خودش عکس و فیلم وحشتناکی میگرفت میفرستاد. میگفت باید نگاه کنی در موردش باید ازش خوشت بیاد. وقتی میگفتم من نمیتونم به خانواده ام فحش و بد و بیراه میگفت. میگفت باید گوش کنی بگی چند بار بهشون این فحشا رو دادم، التماسش میکردم که به خودم فحش بده با خانواده ام کاری نداشته باشه. تمام صداهاشو دارم. که میگفت بگو تا بلاکت نکردم و عکس ها رو نفرستادم. 3 ماه تموم به خاطر شکنجه ای که با فیلمایی که از خودش میفرستاد مجبورم میکرد نگاه کنم با هم چت نامشروع داشته باشم. بالا میاوردم حتی میگفت چت نامشروع گروهی دوست داره. میگفت بهتره یکی از دوستام رو اسمش رو بگم یا میگفت دوست داره جلوی خانواده ام این کار بکنه. وقتی حالم بد میشد از حرفاش به من فحش میداد. میگفت باید بیدار بمونی. نمیتونستم دلیلش رو به خانواده ام بگم. حدودا دو هفته پیش متوجه شدم با چند نفر دیگه هم در رابطه است. با تمام وعده ها و قول هایی که داده بود. گفتم بهتره جدا شیم ولی تهدیدهایش تمومی نداشت. گفتم اگر من رو میخواد چرا با بقیه هم در ارتباط باشه میگفت مشتری ها به خاطر اون میان. عاشقش هستن و باید باهاشون در رابطه باشه. صدای حرفاش رو دارم. هفته پیش چهارشنبه بهم گفت بهتره بیام جلوی خودم عکسام رو پاک کنه. نمیدونم با چه حماقتی این کار رو کردم. ولی اون لحظه فقط فکر این بودم که خلاص بشم. رفتم در که زدم دستشو گذاشت رو دهنم کشوند تو خونه به زور التماسش میکردم که باهام کاری نداشته باشه ولی میزد تو گوشم و طوری دهنمو گرفته بود که نفس کشیدن برام سخت شده بود. ولی هربار که میخواست بزنه تو گوشم میتونستم جیغ بزنم تا یکی صدامو بشنوه مطمئنم همسایه کناری خونه اش صدام شنیده ولی برای کمک نیومد دستام رو بست. هنوز باکره ام به من آزار جنسی رسوند. بعد از این که کار هایش تموم شد. دستام رو باز کرد. چون شدت گریه امو دید عکس ها رو پاک کرد. گفت حالا برو گمشو دیگه این ورا پیدات نشه. گفتم شکایت میکنم گفت کاری نمیتونی بکنی چون مدرکی نداری برو هر غلطی میخوای بکن. با اون حالم رفتم خونه جرات نداشتم به کسی بگم چه به روزم اورده از تمام بدنم که کبود شده بود عکس نت ولی جرات شکایت رو نداشتم. میترسیدم خانواده ام مطلع شن. جاهایی که از...ریخته شده بودجوش های چرکی در اومد. هنوز پشت چشم آثار اون جوش هست. بلاکم کرد به تماس هایم جواب نمیداد. به پیام هایم جواب نمیداد. نمیتونستم این کارش رو فراموش کنم. آدرس محل کارش رو پیدا کردم. تا من رو دید به دوسش که مدیر کافه است گفت من رو بندازه بیرون. رفت تو اشپزخونه کافه قایم شد. التماسش کردم حالا که باهام این کار کرده به وعده ازدواجی که داده عمل کنه. با دوستش من رو انداختن بیرون از کافه چطور میتونم ازش بدون مطلع شدن خانواده ام شکایت کنم؟ لباساهایم که کثیف شده بود رو شستم ولی یه جا خوندم اثرش سال ها می مونه. میتونن بفهمن مال اونه. همسایه کناری مطمئنم صدام رو شنیده وقتی التماسش میکردم قسمش میدادم ولم کنه.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام این شرطی که شما گذاشتید هیچ کاری نمیتونی بکنی می توانید

بطورآشکارازاوشکایت تجاوز بکنید واحقاق حق کنید
درصورت نیاز به وکیل
حاضرم وکالت شمارابه عهده بگیرم