مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق الزحمه قبل تقسیم اموال

سلام. خسته نباشید. بنده از ابتدای کودکی که یادم میاد در کنار برادر و پدر خود مشغول کشاورزی بودم و درامد حاصل نصف پدر و نصف برادر بزرگ و هیچ چیز برای بنده نبود هر کاری که برادر بزرگ انجام میداد بنده از او بیشتر انجام نمیدادم کمتر نبود. بعد از انهم پنج سال بتنهایی زمینها را اداره کردم و در این دوران یک قطعه باغ هم احداث کردم و تمام درامدها را به پدر دادم درحالیکه بقیه برادران بعد از من هم مثل برادر بزرگ نصف محصول را صاحب میشدن اکنون پدر بنده مدتیست مرحوم شده و فرزندان بدون توجهی به زحمات بنده قصد تقسیم اموال دارند ایا بلحاظ قانونی حقی دارم و اگر دارم چگونه پیگیری نمایم بحقم برسم تشکر ..

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

اگر بتونی ثابت کنی که تو این مدت کار کردی و اجرت نگرفتی ،با توجه به این حق مطالبه اجرت دارید.دعوا به طرف برادرت و پدرت هست ولی چون پدر فوت شده میتونی بطرف ورثه مطرح کنی و از اموال پدر نهایتا وصول کنی.