مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وکالت دیوان عدالت اداری

در مرحله تجدید نظر درخواست تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی.
هزینه تعرفه ای نمیخام هزینه ای که یک وکیل پایه یک که پروانه اش 10 ساله چقدر؟

پاسخ ها :

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

سلام. هزینه بستگی به توافق حاصله مابین طرفین داره.بطور کلی نمی توان رقم خاصی رو تعیین کرد و باید به رویه و عرف مرسوم در میان وکلا استناد کرد .البته هر پرونده شرایط خاص خود را داره واسه همینه که رقم خاص و معینی وجود نداره.مضافا اینکه سطح و عملکرد وکلا باهم کتفاوت هستش.