مشاوره حقوقی رایگان - ازم سرقت شده با اسلحه سرد ، میشه بعد از سه ماه شکایت کنم

سلام حدود سه ماه پیش با خانمی آشنا شدم و بعد از چند روز به منزلم دعوتش کردم و بعد از اینکه اومد، 4 نفر با قمه چاقو ریختن تو خونه و یک میلیون پول نقد و گوشی و تبلت و یه سری وسایلو بردن، از طریق موبایل بانکم یک میلیون کارت به کارت کردم براشون،
چون تهدیدم کردن از ترس شکایت نکردم ، الان میتونم شکایت کنم .
ممنونم

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

برای شکایت نیاز به ادل اثبات دارید.چطور بدون شاهد میخواید شکایت کنید.
حالا برای اون مبلغ میتونی دادخواست بدی و ادعا کنی قرض بهش دادی و حالا مطالبه قرض کنی اما از جنبه کیفری تقریبا محاله

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله مهلت شکایت دارید فقط باید دلایل اثباتی تان قوی باشد تا منتهی به نتیجه شود

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

بله میتوانید شکایت کنید تحت عنوان سرقت ، تهدید، ورود غیر مجاز ، و درصورت ضرب وشتم ، شکایت ضرب و شتم عمدی