مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

سلام من یک پرونده مطالبه طلب دارم طرف در جلسه رسیدگی دادگاه حضور نداشته و غیابی محکوم شده حالا من بعد از سه سال طرف را جلب کرده و بردم دادگاه ولی طرف تقاضای واخواهی کرده حالا احتیاجی هم هست من تو جلسه حضور پیدا بکنم یا نه و دیگر اینکه دادگاه بدون ضمانت طرف را آزادکرده و دیگر اینکه دادگاه بی طرفی را رعایت نکرده و از خوانده تقاضای واخواهی نمود.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام چون رای غیابی بوده و محکوم علیه غیابی ادعای عدم اطلاع از طرح دعوا و جلسه رسیدگی نموده است و قاضی با دلایل وی مبنی بر عدم اطلاع قانع شده و واخواهی و حق دفاع برای ایشان را قبول نموده است شما بهتر است در جلسه شرکت کنید و پاسخ دفاعیات احتمالی ایشان را بدهید و الا ممکن است ایشان دفاعیاتی انجام دهد که دعوای شما رد شود موفق باشید

یک وکیل :

سلام در جلسه حتما شرکت کنید