مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی سوء استفاده از سفید مهر و امضا

با سلام خدمت اساتید حقوقی. اگر شخصی محکوم به یک سال حبس در جرم سو استفاده از سفید مهر و امضا شود و رای دادگاه نیز قطعی شود و شاکی بعد از رای قطعی اقرار بر عدم سو استفاده شود می توان اعاده ی دادرسی کرد. یا رضایت بدهد به دعوا چه کاری می توان انجام داد لطفا راهنمایی بفرمایین.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله اعلام عدم سوء استفاده و اقرار وی از موارد اعاده دادرسی است تا به کل محکومیت کیفری از سجل کیفری پاک شود. در صورتیکه شاکی چنین ننماید فقط بخواهد رضایت بدهد تقاضای تخفیف مجازات نمایید