مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو امانتی

سلام بنده خودروی سانتافه خود را چند سالی است به یکی از دوستان خود به شرط دریافت ماهیانه 1 میلیون تومان اجاره دادم.
اصل سند برگ سبز و کارت خودرو در اختیار ایشان است که به گفته ایشان خودرو به یک شرکت اجاره داده شده و از طرف بنده و بدون هیچ امضایی با آن شرکت قرارداد بسته است, حال از استرداد خودرو امتنا میکند و هیچ پولی که نمیپردازد هیچ , برای پس دادن خودرو درخواست مبلغ زیادی از بنده بابت فسخ قرارداد با آن شرکت را دارد. شایان ذکر است بنده هیچگونه مدرکی دال بر اجاره دادن خودرو به ایشان در دست ندارم و همچنین خودرو محضری بنام من نشده است فقط برگ سبز و کارت و پلاک بنام من است. راهکار برای پس گرفتن خودرو و دریافت اجاره ی بروز این خودرو به چه صورت خواهد بود.
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت اجاره ای بودن شفاهی دادخواست اثبات وقوع عقد اجاره بدهید و همینطور در صورتی که خلاف امانت عمل نموده شکایت خیانت در امانت بدهید و نامی از اجاره نبرید