مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو امانتی

سلام وقت بخیر .
بنده در سال 1400 با همسر خود به مشکل خوردم و کار به مهریه کشید و من برای فرار از دین همسرم و ندادن مهریه ماشینی که به نام خودم بود با اعتماد کامل به نام خواهر خودم کردم .
بدون هیچ قرار دادی و قول نامه ای و رد و بدل شدن پولی و هیچ کاغذ دستی و در کل هیچی .
تنها شاهدین دختر ایشان و شوهرش است که انها نیز هیچ شهادتی نمیدهند.
با ایشان و سایر برادران و خواهرم بر سر مال پدری و کشاورزی به مشکل خوردیم
حال او ماشین بنده را گروگان گرفته و پس نمیدهد و میگوید ماشین مال من است و به دروغ میگوید بین ما پولی رد و بدل شده و من ماشین را خریدم .
اما نه قولنامه ای بوده نه هیچی و نه پولی رد و بدل شده من ان زمان سند سبز را به ایشان واگذار کردم فقط برای فرار از دین همسرم که به عنوان مهریه بود .
اما بنده سند محضری خودرو را که به نام من است دارم هنوز
ولی انها میگویند الان سند سبز مهم است و نشان دهنده مالکیت خودرو .
ماشین از سال 1400 زیر پای من است تا به امسال که 1402 و فقط سند سبز ان به نام خواهرم است
ایشان از من شکایت کردند برای توقیف خودرو .
افرادی وجود دارند که حاضرند شهادت بدهند که
خود ایشان به زبان گفته است ماشین امانت است نزد من و گروگان برای مال پدری و کشاورزی و حاضرند شهادت شنیدن این موارد را از دهان ایشان بدهند .
ماشینمو چجوری پس بگیرم الان ؟
چیکار کنم راهکار چیست ؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

درخواست الزام به تنظیم سند و استرداد مال نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست ابطال سند به دلیل صوری بودن معامله و عدم پرداخت ثمن