مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اتومبیل با موضوع خیانت در امانت

سلام بنده اتومبیل خودم رو بدلیل تصادف جهت تعمیر و بازسازی نزد تعمیرگاهی بردم ولی متاسفانه بعد از مدتی از عودت اتومبیل خودداری نموده و اتومبیل اصلاً موجود نبود پس از طرح شکایت از طرف در دادسرا کیفری محکوم به 20ماه حبس شد و حقوقی شکایت کردم حکم به استرداد اتومبیل به همان صورت رو داد حالا اتومبیل که وجود نداره دستور کارشناسی دادن. حالا من میتونم درخواست استرداد اتومبیل خودم رو داشته باشم یا باید نظریه کارشناس رو بپذیرم؟ تشکر

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر خودرو تلف شده باشد ناچارا باید قیمت انرا بگیرید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

میفرمایید خودرو وجود ندارد. چیزی که وجود نداشته باشد را چگونه به شما تحویل دهند؟!
در اینگونه موارد قیمت یوم الادا پرداخت میشود.
نظر کارشناس ملاک است.