مشاوره حقوقی رایگان - تصرف خودرو

سلام
بنده یه دستگاه خودرو پاترول داشتم که استفاده نمیکردم
برادر دوستم بهم گفت که اگر نیازی بهش نداری یه مدت دستش باشه
منم بهش دادم و بعدش بهش گفتم اگر معدن شخصیم فروش رفت شیرینی خوبی بهت میدم
بعد نه ماه معدنم هنوز فروش نرفته اون شخص هم مدعی شده یا بهم یه دستگاه پژو 206 صفر میدی یا ماشینتو بهت پس نمیدم حدود نه ماه هست که دستشه و تنها استدلالش هم اینه که به اون مربوط نیست که معدن فروش نرفته اون شیرینی میخواد و منو مجبور به خرید 206 کرده
ایا راهی هست که بشه ماشینو بدون خرید 206 پس گرفت یا حتی مجازاتش کرد؟ متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست استرداد خودرو به دادگاه تقدیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مالک ماشین هستید اظهار نامه بدهید و بعد خیانت در امانت شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست استرداد خودرو به دادگاه تقدیم کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام دادخواست استرداد خودرو را تقدیم دادگاه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید ابتدا شکایت خیانت در امانت را اقامه نمایید و سپس دادخواست استرداد خودرو امانی را مطرح نمایید
چرا میخواهید برای ایشان خودرو 206 بخرید ! ! ! !

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول اظهارنامه استرداد ارسال کنید و بعد شکایت خیانت در امانت

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید