مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره مالی

با سلام
بنده در سال 1394 از یکی از دوستان صمیمی خود 15 میلیون تومن دستی گرفتم و بابت ان رسیدی تایپ کردم که به موجب این رسید من به ایشان 15 میلیون تومان بدهکارم لذا بعد از چند ماه
من این پول را طی 1 فقره چک 85 میلیون ریالی و مبالغی دیگر از طریق کارت به کارت به ایشان عودت دادم و کلیه رسید ها به تایید بانک رسیده و چک را خود ایشان پاس نموده حال اذر ماه 1398 از دست من شاکی شده و روی هماه رسید اظهار کرده که من وجه انرا پرداخت نکردم
من تمامی رسید هایم را ارئه دادم منتها وکیل خواهان میگه این پرداختی های من هیچ ربطی به ان رسید ندارد و درخواست محکومیت من را داده است متاسفانه رسید ما تایپی بوده و فاقد تاریخ حالا بفرمایید بنده چکار بکنم ؟؟؟؟!!

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

شما هم علیه ایشون دادخواست مطالبه بدید
09136098441 رجاییان