مشاوره حقوقی رایگان - بدهکاری

مبلغ 6 میلیون سال 87 از کسی گرفته شده و بعد از مدتی به صورت نقد پرداخت کردم ولی الان بعد از 12 سال بهم میگه این پول را ندادی و باید بصورت روز و یا چون اون زمان من یورو چنج کردم معادل 4000 یورو بهم بدهی ؟؟؟ منو چطور میتوانید راهنمایی کنید؟؟ بهش میگم چرا این 12 سال تا الان چیزی نگفتی و تو به حساب من پول واریز کردی به من یورو ندادی ؟؟ میگه من اون پول را یورو چنج کردم، لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اینکه یورو یا ارز دیگری باشد مهم نیست شما در صورتیکه اثبات کنید پولشو پس دادید که محکوم نخواهید شد ولی در صورت محکومیتتان اصل پول بعلاوه شاخص بانک مرکزی آنهم نه برای 12 سال برای زمان بعد تقدیم دادخواست محاسبه میشه