مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوران عقد

سلام.من برج سه 99 عقدکردم. الان متوجه شدم خانومم بیماری معده دارن و میخوام طلاق بگیرم. ایشان خواهان کامل مهریه هستن ولی بنده گفتم که طبق قانون می دهم. مهریه ایشان 30 میلیون تومان است. آیا چقدر از این مبلغ مهریه به ایشان تعلق میگیرد؟ از همه مهم تر آیا دارایی های من مثل ماشین که چند سال قبل عقدخریدم، زن حقی از دارایی هایم دارد؟ در آخر هدیه های من مثل حلقه و گوشی موبایل به من پس داده می شود یا نه؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

ریحانه حیدری مقدم

سرکار خانم ریحانه حیدری مقدم :

بسلام در صورت دوشیزه بودن ایشان نصف مهر تعلق میگیرد.از سایر دارایی شما حقی ندارند.خیر قابل عودت نیست