مشاوره حقوقی رایگان - آزاد سازی خودرو

سلام در سال گذشته چکی داشتم که خواهان جهت دریافت وجه در شورای حل اختلاف شکایت کرده بودند، پس از تکمیل موجودی ایشان نسبت به وصول چک از بانک در سال گذشته اقدام نمودند ولی متاسفانه دیشب بابت همون پرونده ماشین من رو توقیف کردند.
1- برای آزاد سازی چه کاری باید انجام بدم با توجه به اینکه حکم مشهد صادر شده و من زاهدانم؟
2- آیا میتونم از ایشون شکایت کنم و نتیجه اش چی میشه؟

پاسخ ها :

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

سلام شما بایستی از شعبه ای که ماشین شما رو توقیف کرده، استعلام از شعبه بانک مبنی بر تایید وصول چک رو درخواست نمایید تا نسبت به رفع توقیف و ختم پرونده اقدام شود.