مشاوره حقوقی رایگان - حضانت و ملاقات فرزند

سلام من فرزند پسر 5 ساله ای دارم که میخوام بدونم تا پایان 7 سال با من هست یا تا 7 سال؟ و اینکه پدرش تهدید میکنه بچه رو جایی میبرم که دستت بهش نرسه، اگه ببره و ادرسش و ندونم چکار کنم؟ میتونم از الان بچه رو ممنوع الخروج کنم؟ ایا میتونم بعد از 7 سال با نظر به اینکه پدرش سربازی نرفته کار ثابت نداره و بچه هیچگونه وابستگی بهش نداره و از دیدنش امتناع میکنه و اینکه روانکاو کودک تایید کنه بچه پدر رو نمیخواد و پدر ترامادول و تریاک مصرف میکنند و اصلا شرایط نگهداری بچه رو نداره راهی برای گرفتن حضانت فرزندم باشه؟ در ضمن شکایت نفقه و اینکه مانع ورود ما به منزل شدن رو هم دارم. عاجزانه درخواست راهنمایی دارم به شدت ترسیدم و نگرانم

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

تا 7 سالگی حضانت با مادر هست و پس از اون با در نظر گرفتن مصلحت طفل با پدر هست