مشاوره حقوقی رایگان - خیار غبن فاحش و تدلیس

سلام خدمت وکلای عزیز
لطفا راهنمایی بفرمایید
شخص فروشنده ای سه ماه بعد از عقد مبایعه نامه ملکی ، دادخواست بطلان مبایعه نامه را بابت زمان خیار شرط داد که چون متن اقاله بود بعد از یک سال محکوم شد و مبیع را تحویل و سند توسط دادگاه به خریدار انتقال داده شد اما متاسفانه ایشان مجدد دادخواست خیار تدلیس و غبن فاحش داده ممنون میشم در مورد این پرونده نظر بدهید
البته متن (( اسقاط کل خیارات حتی خیار غبن به غیر از خیار تدلیس با اقرار طرفین )) در بندی از قرارداد ذکر شده

پاسخ ها :

آرش  جيحون

جناب آقای آرش جيحون :

سلام
با توجه به اسقاط کافه خیارات از جمله خیار غبن (ولو فاحش) تمسک ایشان به خیار غبن بی مورد بوده و قابل پذیرش نخواهد بود. در مورد خیار تدلیس نیز ایشان بایستی اثبات نمایند که حیله و خدعه ای در معامله از جانب شما صورت گرفته که البته امر دشوار و بعیدی است.