مشاوره حقوقی رایگان - گردش

سلام من 26 سالمه
با عرض ادب
چند روز پيش مادرم دعوام شده بود علتش اينه پليس به مادرم زده بود گفتش يه نفر ازمون شكايت كرده گفته ماشينم به كسي نده (يعني به مادرم گفته ماشين شما به پسرتون نده ) وگرنه ماشينمو ميخوابونه والا كاري بدي نكردم مثلا هروز 8 شب برم بيرون تا 12 شب برگردم خونه اين دليلي داره ؟ واقعا چرا بايد ازمون شكايت كنه مگه كسي حق نداره از ما شكايت كنه دليلش چيه؟ اگه غيرمنطقيه حتما كد 15 يا 16 بايد باشه والا من به حرف مادرم باور نميكنم اگه واقعا حقيقت داره يه چيزي به ما بگين كوتاه بيام. ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

عزیز دل؛ بنده که یک کلمه هم از صحبت های شما رو متوجه نشدم............ اما احترام پدر و مادر واجبه.