مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودرو

با سلام من امروز یک حواله خودرو که موعد تحویلش اسفند 99 و زمان ثبت نامش اردبیهشت 99 بود خریدم ، یک قولنامه بین خودمون نوشتیم که کلیه حق و حقوق برای منه و فروشنده هیچ حقی نداره و یک وکالت کاری برای تحویلش گرفتم ، رسیدهای واریز وجه رو ندارم چون نقدی دادم ولی تو قولنامه نوشتم که مبلغ رو کامل دریافت کرده ، آیا از نظر قانونی بعدا میتونه ماشین رو بنامم نزنه ؟؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
صرفنظر از اینکه انتقال خودرو های ثبت نامی فاقد مجوز از سوی فروشنده می باشد ولیکن در خصوص دریافت مبلغ مورد توافق چنانچه دریافت کننده اقرار به دریافت وجه به صورت نقدی داشته باشد ایرادی ندارد و مورد قبول است .

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

مشکلی پیش نمی اید چون از حساب خود اگر واریز به حساب او کرده اید می توانید به رسیدها استناد کنید اگر سند انتقال نداد می توانید دادخو است انتقاا سند بدهید