مشاوره حقوقی رایگان - آیا ورود از فرعی به اصلی دلیل صد در صدی مقصر بودن در تصادف است؟

با سلام
بنده وارد تقاطعی بدون چراغ راهنمایی شدم که از سمت چپ فردی با سرعت بسیار زیاد به من برخورد کرد ، و راننده متواری شد، بعد از حضور افسر به دلیل عریض تر بودن خیابان سمت چپ ، بنده را مقصر تشخیص دادند؛ در صورتی که راننده مقابل فاقد بیمه ، گواهی نامه و به دلیل سن بالا و سرعت زیاد توانایی کنترل ماشین را هم نداشت؛ حتی مشخص نیست از سلامت چشم برخوردار باشد ، آیا صرف اینکه خودرویی از فرعی وارد تقاطعی می شود مقصر تصادف است؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.