مشاوره حقوقی رایگان - خودرو دوتیکه

با سلام خدمت وکلای عزیز
من حدود 40 روز پیش یه ماشین 206 که خودم سه سال پیش وکالتی خریدمو فروختم و یه قولنامه دستی با خریدار نوشتم که توی قولنامه هم نوشتیم که ماشین از همه نظر به رویت خریدار درامده. هنوزم وکالت بهش ندادم حالا خریدار زنگ زده که ماشین دوتیکه هستش و تعویض پلاک نمیشه میخواستم بدونم اگه شکایت کنه چی میشه؟؟ دستش به جایی بند هست؟؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
بله مشکل دارد چون این عیب از عیوب باطنی است و خریدار میتواند قرارداد را فسخ نموده و خسارت دریافت نماید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اگر موضوع را می دانسته اید و به طرف مقابل نگفته اید و به شرط سالم بودن فروخته اید مقصر و باید علاوه بر ثمن معامله باید خسارت هم بدهید