مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مقرون به ازار و اذیت یا مسلح بودن سارق

سلام من به همراه دوستانم برای سرقت شمش طلا از یک راننده تریلی که در حال قاچاق به کشور ترکیه بود رفته بودیم ولی من از سواری که با ان به سرقت رفته بودیم پیاده نشدم و تمام مدت در داخل سواری بودم و راننده تریلی هم که در حال قاچاق 11 کیلو شمش طلا به کشور ترکیه بود دوست بنده بود من به اجبار شماره شهربانی تریلی را به دوستانم دادم تا شمش های طلا را به سرقت ببرند ایا من میتونم به عنوان معاونت در سرقت شناخته بشوم حکم بنده چه خواهد شد؟ و اگر بتوانیم قاچاق بودن اشیای به سرقت رفته را اثبات کنیم ایا فرقی در رد مال خواهد داشت؟

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

شما به عنوان معاونت در جرم قابل شناسایی عستید