مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده صد شهر صدرا فارس

با سلام بنده در سال 92 در زمین به متراژ 250 متر دو واحد پروانه ساختمانی گرفتم ولی یک واحد ان را ساختم انموقع برای کسب گواهی عدم خلاف بنده کلا یک واحد پارکینگ مسقف و یک واحد پارکینگ روباز در داخل حیاط گرفتم و جریمه اش را هم پرداخت کردم و گواهی عدم خلاف را هم گرفتم الان که برای تمدید پروانه به سراغ شهرداری رفتم کمیسیون ماده 100 گفته که کسری یک واحد پارکینگ دارم و باید جریمه اش را پرداخت کنم. و انگونه که گفته اند میانگین 10 میلیون تا 15 میلیون جریمه دارد ایا ساختمان بنده مشمول جریمه است و سوال دیگرم اینکه الان هفته ششم است که پرونده ام در کمیسیون است و هر موقع به سراغ پرونده ام را میگیرم میگوند اخر هفته اینده مگر چقد زمان میبرد که تکلیف پرونده روشن شود. با تشکر از تمامی عوامل.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر وفق نظر کارشناس امکان جابجایی خودرو به سهولت در پارکینگ وجود نداشته باشد می باید جریمه آن را پرداخت نمود. میزان هزینه منطقه به منطقه متفاوت است.