مشاوره حقوقی رایگان - جریمه شهرداری در کمیسیون ماده صد

عرض سلام و خداقوت خدمت وکلای محترم
می خواستم ببینم آیا جریمه شهردای به خاطر خلافی ساختمان در کمیسیون ماده 100 باشکایت در دیوان عدالت اداری قابلیت کم شدن دارد یانه ؟
بنده خانه ای داشتم که مقداری فرسوده شده بود سال87 آن را بازسازی کردم و یک طبقه هم بالاش ساختم الان درخواست پایانکار دادم حدود 45 میلیون یعنی دو برابر هزینه ساخت خانه جریمه برام زدند(براساس ارزش معاملاتی سال 87 ) اعتراض کردم ولی چیزی کم نکردند
می خواستم ببینم آیا با شکایت در دیوان عدالت اداری احتمال کم کردن وجود دارد یا نه ؟
ممنون از لطفتون در پاسخ به سوال و راهنمایی بنده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم پاسخ به سوال شما مفصل ونیاز به اخذ توضیحات تکمیلی می باشد تا راهکار مناسب حقوقی درجهت حفظ حقوق شما ارائه گرددلذا نیاز به گفتگو می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید