مشاوره حقوقی رایگان - آیا صاحب اصلی ماشین میتونه شکایت از پلاک خودرو ام بکنه؟

با سلام
من سال 99 یه ماشینی با مدل 96 به صورت وکالت تام از نفری گرفتم که خود این آقا ماشین رو به صورت وکالت تام از یک جانباز که صاحب اصلی ماشین بوده خریداری کرده بود. بعد خریداری متوجه شدم که قبلا صاحب اصلی ماشین از نفر دوم به علت اینکه همسر جانباز به دلیل مهریه ازش شکایت کرده بوده ماشین رو توقیف کرده بود و طی توافق قرار بود 17 میلیون نفر دوم به صاحب اصلی ماشین بده و قولنامه ای بینشون نوشته بودند و 5 نفر به عنوان شاهد امضا کرده بودند که 10 میلیون نقدا پرداخت بشه و 7 میلیون در زمان فک رهن و تعویض پلاک (چون صاحب اصلی ماشین یعنی آقای جانباز ماشین رو با وام جانبازی خریداری کرده بود واسه همین تا 5 سال سند در رهن بوده و امکان تعویض پلاک نبود) پرداخت بکنه. من با صاحب اصلی ماشین صحبت کردم و گفتش که اگر پول منو الان ندید من روی پلاک ماشین شکایت میذارم. آیا آقای جانباز یعنی صاحب اصلی ماشین با وجود اینکه تعهد داده تا زمان تعویض پلاک برای پرداخت بدهی صبر کنه میتونه دوباره روی پلاک ماشین شکایت بکنه و ماشین رو توقیف بکنه؟ در حالی من هیچ بدهی به صاحب اصلی ماشین و نفر دوم ندارم. لطفا راهنماییم کنید. تشکر

پاسخ ها :

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

اگر مطابق توافق آقای جانباز متعهد بوده اند که تا زمان تعویض پلاک صبر کنند ، خیر نمیتوانند