مشاوره حقوقی رایگان - تعیین حقوق

دوستم در اداره مغازه یک سالی هست با من همکاری میکند. الان درخواست افزایش حقوق بصورت درصدی را دارد یا حقوق ثابت بالاتر از عرف.
سوال من اینکه راه درست و منطقی برای یک ادامه همکاری چیه؟ 1. ایشان تجربه بالاتری در این کار داره 2. قابل اعتماد و مطمئنه 3. درآمد مغازه آنقدر زیاد نیست که دستم برای درخواست ایشان باز باشه. یعنی از طرفی حضور ایشان رو لازم میدونم و از طرفی نگران افزایش هزینه برای مغازه هستم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

سلام قراردادی مبنی برهمکاری تنظیم میکنید وتعیین میکنید یا از میزان فروش ماهانه درصدی به ایشان پرداخت شود یا حقوق ماهانه ای برای همکار تان تعیین میکنید