مشاوره حقوقی رایگان - حکم رد مال برای موبایلهای مسروقه که الان با گذشت چندسال قدیمی شدن

سلام و وقت بخیر
سه سال پیش دزد سیزده تا گوشی موبایل از من سرقت کرد و بلطف خدا پیداش کردیم و شکایت و خلاصه محکوم شد به رد مال و زندان. پدرش وثیقه گذاشت و درش آورد ولی برش نگردوند و پول منم ندادن . وقتی مهلت وثیقه گذار برای تحویل مجرم تموم شد (دوتا مهلت یکماهه و یه مهلت ده روزه) دوباره رفت اجرای احکام و با اصرار یکماه دیگه وقت گرفت و هی طول و تفسیر داد و پسرشو خلاصه تحویل نداد. الان سه سال از دزدی میگذره هنوز پول منو ندادن. من برای افت قیمت شکایت حقوقی کردم ولی گفتن مشمول نمیشم. الان قیمت همه چیز پنج برابر شده ولی قیمت موبایلای من کمتر شده چون قدیمی شدن. من برا گرفتن حق خودم چیکار باید بکنم؟
درخواست رسیدگی مجدد میشه؟ عنوان دقیق درخواستی که من مطرح کردم ضرر و زیانهای ناشی از جرم بوده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همانطور است که دادسرا به شما ارشاد کرده. مجرم فقط به رد مال یا قیمت روز آن را باید بپردازد. تاخیر تادیه در اینگونه موارد شامل نمیشود.