مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

با سلام
همسر من(زوج) حدود 6 ماه قبل از دادخواست طلاق موجودی حسابش رو به پدرش منتقل کرده
1- با توجه به اینکه پدر مادرش کارمند هستن و حقوق دارن و نیازی به پول همسرم ندارن (منظورم اینه که کفالتشون با پسرشون نیست)، آیا این کار فرار از دین محسوب میشه؟
2- اگر حساب بانکش رو قبل از دادخواست طلاق بسته باشه. آیا قابل پیگیری هست که اعسارش پذیرفته نشه؟
3- من تو لایحه فقط باید به این حسابش در فلان بانک اشاره کنم؟ یا باید سند ارائه بدم؟ چون به حسابهاش که دسترسی ندارم

ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.چرا ولیکن دادگاه ها زیاد روی انتقال اموال(غیر نقدی)توجه دارند .با این حساب شما می توانیذ به این موضوع اشاره ودر حواست استعلام از بانک مربوطه نماییدیاالله

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام در صورت اعسار مدعی باید صورت حساب اموال و حسابهای بانکی اش و تغییراتی که از یکسال قبل در اموالش به وجود آمده را ضمیمه دادخواست نماید و دادگاه نیز وظیفه دارد از مرجع مربوطه استعلام نماید اگر آنگونه که گفتید و دلایلی دارید که ثابت نماید و بتوانید درست دفاع کنید به احتمال خیلی زیاد اعسارش رد خواهد شد

پرسشگر :

ممنون از پاسخ گویی
سوال من اینه که اگر پولش رو انتقال داده و بعدش حسابش رو بسته باشه
با استعلام دادگها از بانکها آیا چنین موضوعی مشخص میشه؟
یا بانک اعلام میکنه که حسابی نداره

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

1-بله مصداق بارز فرار از دین هستش. 2- در خصوص سایر حساب ها برابر دستور صریح قانون جدید نحوه ی اجرای محکومیت های مالی،جهت احراز واقعیت امر، دادگاه مکلف به استعلام از سایر بانک ها می باشد.