مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی و پیگیری تامین خواسته

با درود
اینجانب از طرف مدیر شرکت خود که حدود سی سال با بنده تفاوت سنی دارند و متاهل هستند حدود یکسال پیشنهادات با موضوع دوستی و صیغه داشتم و در حین آشنایی با ایشان با توجه به شرایط مالی که داشتم و پیشنهاد کمک از سمت ایشان زمانی که کمک رو پذیرفتم با مبلغی منزلی اجاره کردم و زمانی که ایشون سی میلیون تومان رو خواستند بدند در تیرماه 96 گفتند آنرا از وامی تهیه کردند و باید سفته بدون تاریخ بدم بهشون و بنده از روی اعتماد به صحبت ایشون اینکارو انجام دادم
و از طرفی رسید دادم به ایشون که تاریخ سر رسید تحویل سی تومان پایان تیر ماه 97 باشد
ایشون حدود دی ماه 96 بعد از شنیدن پاسخ رد از طرف بنده شروع به تهدید کردند که یا همت پول و کمکی که کرده یکروزه بازپس میدم یا شکایت میکنند و این رو کاملا با زبان تهدید گفتند که بنده اون موقع با توجه به اعتمادی که به ایشون داشتم برداشتم این بود که از عصبانیت این صحبت رو میکنند. ایشون در همون دی ماه 96 اقدام قانونی کردند با سفته امانی من رو به اجرا گذاشتند با مبلغ سی تومان و کمکهایی که خرد خرد کرده بودند رو با رسید بانکی روش اقدام کردند و در حالیکه سر رسید من اخر تیر 97 بود ایشون با شش ماه اقدام زودتر به صورت غیابی حکم از دادگاه گرفتند
به کمک دو تا وکیل و الان دادنامه اومده مبنی براینکه من باید 57 میلیون به ایشون برگردونم
سوال من اینه که چطوری بدون هیچ احضاریه ای حکم صادر کردند سفته امانی من رو که به اعتراف خود ایشون امانت بود رو خیانت در امانت کردند و روش اقدام کردند و مزاحمت هاشون رو چطوری میتونم پیگیری کنم
همین الان هم ایشون خیلی واضح میگند یا صیغه کن یا منتظر دادگاه باش
آیا کاری از بنده برمیاد چون با این سند سازی ایشون و حکم غیابی ودیعه خونه من رو بلاک کردند و من یک مات از قراردادم مونده و صاحبخونه ودیعه رو به من نمیده بخاطر رای غیابی که بهشون ابلاغ شده
آیا راه حلی وجود داره

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هرچند که دیر است ولی ،بلی.لطفاً مشاوره حضوری داشته باشید.یاالله