مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات و لوازم اپارتمان

سلام و خسته نباشید
بنده 1 واحد اپارتمان خریدم. قرار بر این هست که تا برج 12 پایان کار اخذ و سند بنام بنده زده شود.
نقشه برق ساختمان دارای یک ژنراتور برق و برق اضطراری میباشد. به تازگی متوجه شدم سازنده قصد دارد بعد از گرفتن پایان کار ژنراتور را از ساختمان خارج کند.
اگر ممکنه راهنمایی کنید چگونه مانع بردن وسایل ساختمان شوم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت حضور با 110 تماس بگیرید و بهتر است وسایل و مشاعات توسط شاهد یا کارشناس تامین دلیل و صورت برداری شود و در صورت بردن ان اقدام به ثبت شکایت نمایید