مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه زمین

با سلام
بنده یک زمین با کاربری مسکونی خریداری نمودم و در حال حاضر داری سند تک برگ میباشد
یک ماه پیش زمین رو به یک نفر فروختم و مبایعه نامه زمین تنظیم و قسط اول هم توسط فروشنده پرداخت گردید در زمان تنظیم سند خریدار درخواست اقرارنامه زمین نمود و متاسفانه اقرارنامه زمین وجود ندارد
ایا درخواست خریدار قانونی میباشد و برای انتقال سند حتما اقرارنامه لازم است؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در جائیکه سند رسمی برای ملک وجود دارد و سند رسمی بنام خریدار میشود ، اقرارنامه اصلا نیازی نیست