مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در هنگام عبور از سمت خودرو و باز شدن ناگهانی درب خودرو

با سلام
در هنگام رانندگی با موتور، در خیابانی بدون پیاده رو که در کنار خیابان تعمیرگاه های خودرو وجود دارد در حال عبور بودم که ناگهان با باز شدن درب خودرو که در سمت چپ من حضور داشت، تصادف صورت گرفت و بنده مصدوم شدم. در آن لحظه امکان تشخیص بنده به این که خودرو برای پیاده شدن مسافر متوقف شده و یا در ترافیک منتظر باز شدن راه است، امکان نداشت.
با حضور افسر و راهنمایی های بی مورد عابران مبنی بر اینکه من با درب خودرو برخورد نکردم و علت واکنش ناگهانی من برای عدم برخورد به درب بوده، افسر مقصر رو بنده و علت رو عدم تسلط به کنترل وسیله نقلیه اعلام کرد و گفتند موتور سیکلت هم برای عبور باید فضایی اندازه یه عرض خودرو داشته باشد. البته بعد از مراجعت به منزل و از روی صدمه ای که روی زانوی پای من بود معلوم شد که من با لبه ی درب خودرو برخورد کرده بودم و به همین دلیل هیچ گونه آثار صدمه روی درب خودرو مشخص نبود (علت برخورد دست و پای من که جنس نرم محسوب میشود با لبه ی درب بود که باعث شد هیچ گونه اثری از ضربه روی درب مشخص نشود)

فضای بین توقف خودرو و کنار خیابان دقیق مشخص نبود و به نظر من امکان عبور یک خودروی کوچک را داشت (همانطور که گفتم خیابان فاقد پیاده رو است)

سوال من:
افسر برای حصول اطمینان از این که خودرو چقدر با کنار خیابان فاصله داشته، نباید بررسی دقیق حتی اندازه گیری میکرد تا امکان ضایع شدن حقی وجود نداشته باشد
افسر هیچ گونه تقصیری از جانب راننده خودرو ندانسته در صورتی که در هر صورت، بررسی خیابان برای باز کردن درب جزو وظایف راننده خودرو هست و در این مورد مسافر بدون بررسی درب را ناگهانی باز کرد
این بررسی که درب خودرو هیچ آسیبی ندیده میتونست هر علتی داشته باشه، مثل این که راننده موتور سرعت رو کم کرده باشه یا...، چرا در این موارد بررسی دقیق تر انجام نشد تا امکان تصمیم گیری اشتباه وجود نداشته باشد
من در هیچ جایی قانونی مبنی بر اینکه موتورسیکلت فقط مجاز به عبور از مکان هایی است که عرض آن حداقل اندازه عرض یک خودرو باشد، ندیده ام و مکان عبور من جزو محل هایی که عبور از آن ممنوع است محسوب نمیشد

در این حادثه دست و پای من آسیب دید و به علت مقصر اعلام شدن من از سمت افسر، از انجام اقدامات قانونی نسبت به طرح مساله تصادف و انتقال به بیمارستان صرف نظر کردم در صورتی که با حتی اعلام مقصر 50 50 هم با ثبت گزارش تصادف موافقت میکردم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام حجم و طول سوال را کاهش داده و خلاصه آنرا سوال فرمایید